söndag 3 mars 2013

USA,värst på att ta hand om miljö (obekväm sanning del 3)

USA som har 314 miljoner invånare är värst i världen när det gäller utsläpp. Kina ligger precis bakom men dem har 1,3 miljarder invånare så du förstår hur dåliga dem är. Deras största problem är dem stora mängderna med fossila bränslen de använder. Om USA bara skulle uppfinna en ny miljövänlig bil som folk kan ha råd med så skulle detta inte vara ett problem.
Kinas invånare går oftare än att dem tar bilen och därför släpper dem ut mindre avgaser. USA står för 30.3 % av världens utsläpp och det är mer än både Afrika och Europa tillsammans. Många tror att dem inte kommer att göra någonting åt detta innan någonting väldigt stort eller farligt händer och det är jätte dåligt för tänk på så mycket dem förstör eller på just vad det är som kommer få dem att ändra på sig, det kan bli försent.


Egna tankar:
Jag tycker att det USA gör är jätte dåligt. Kan dem inte se att det dem håller på med och fortsätter att göra är dåligt för miljön? Vi har bara en planet och att dem ska förstöra den är både fel och orättvist för alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar